De Gulden is een Nederlandse variant van de Bitcoin en heeft als doel om een algemeen geaccepteerd betaalmiddel te worden. In onderstaande handleiding staat beschreven hoe de Gulden kan worden aangeschaft op Bittrex. Deze handleiding kan echter ook gevolgd worden voor het aanschaffen van andere cryptocurrencies op Bittrex.


Klik hier om de handleiding te bekijken.

De handleiding is opgesteld door Aat de Kwaasteniet op 9 januari 2017.

Bekijk hier de website van de Gulden voor meer info over deze crypto.

Advertenties

Geef een reactie

Related Posts

tips

Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Lees verder...

tips

Wat is een paper wallet?

Met een wallet kun je cryptocurrency ontvangen, opslaan en versturen. De meest veilige vorm van wallets is een zogenaamde cold storage wallet. Dit zijn wallets waarbij geen internet connectie wordt gebruikt en daardoor dus ook Lees verder...

bitcoin

Hoe verdien ik geld met Bitcoins?

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl Het doel van deze partij is om een community te Lees verder...