Waar je als startende crypto investeerder tegenaan kan lopen is dat je genoodzaakt bent om cryptocurrencies aan te schaffen via verschillende exchanges. Niet alle cryptocurrencies zijn namelijk op dezelfde exchange te vinden. Met de Blockfolio App kun je jouw cryptocurrency investeringen in één oogopslag in de gaten houden zonder steeds te hoeven inloggen op al die verschillende exchanges.


Klik hier om Blockfolio te downloaden in de App Store voor iPhone.

Klik hier om Blockfolio te downloaden in Google Play voor Android.

Bekijk hier de website van Blockfolio voor meer info over deze App.

Advertenties
Categories: appstips

3 Comments

Alexander · 22 augustus 2017 at 20:09

Hallo. Bestaat er ook een blockfolio voor op je pc (Windows 10)? Bij voorbaat dank!

Joeri · 16 december 2017 at 11:12

Kan he munten kopen met blockfolio?

Geef een reactie

Related Posts

tips

Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Lees verder...

tips

Wat is een paper wallet?

Met een wallet kun je cryptocurrency ontvangen, opslaan en versturen. De meest veilige vorm van wallets is een zogenaamde cold storage wallet. Dit zijn wallets waarbij geen internet connectie wordt gebruikt en daardoor dus ook Lees verder...

bitcoin

Hoe verdien ik geld met Bitcoins?

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl Het doel van deze partij is om een community te Lees verder...