Exchanges zijn handelsplatformen voor cryptocurrencies. Hieronder een top 10 van de grootste exchanges in Juni 2017. Klik op het logo van een exchange om naar de website te gaan wanneer je daar meer over wilt weten of op wilt handelen.


1.

2.   persoonlijk favoriet (groot volume, veel altcoins en gebruiksvriendelijk).

3.

4. 

5. 

6. 

7

8.   persoonlijk favoriet (groot volume, veel altcoins en gebruiksvriendelijk).

9. 

10. 


Bekijk hier een up-to-date totaal overzicht met onder andere de landen waarin de exchanges zijn gevestigd, het totaal aantal volume dat er de afgelopen 24 uur op is gehandeld, welke fees erop worden gehanteerd en nieuwsberichten over ontwikkelingen rond de exchanges.

Advertenties

Geef een reactie

Related Posts

bitcoin

Hoe verdien ik geld met Bitcoins?

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl Het doel van deze partij is om een community te Lees verder...

bitcoin

Hoe werkt de Blockchain?

Blockchain is de technologie die het bestaan van cryptocurrency mogelijk maakt. Deze technologie is oorspronkelijk uitgevonden voor de meest bekende cryptocurrency Bitcoin. In onderstaande infographic een visuele weergave van de werking van de Blockchain technologie Lees verder...

altcoins

Waar worden nieuwe altcoins aangekondigd?

Misschien ben je op zoek naar die nieuwe revolutionaire altcoin en wil je investeren voordat de grote massa het opmerkt. Echter loop je dan ook het grote risico dat wanneer de markt de nieuwe altcoin Lees verder...