Advertisements

Exchanges zijn handelsplatformen voor cryptocurrencies. Hieronder een top 10 van de grootste exchanges in Juni 2017. Klik op het logo van een exchange om naar de website te gaan wanneer je daar meer over wilt weten of op wilt handelen.


1.

2.   persoonlijk favoriet (groot volume, veel altcoins en gebruiksvriendelijk).

3.

4. 

5. 

6. 

7

8.   persoonlijk favoriet (groot volume, veel altcoins en gebruiksvriendelijk).

9. 

10. 


Bekijk hier een up-to-date totaal overzicht met onder andere de landen waarin de exchanges zijn gevestigd, het totaal aantal volume dat er de afgelopen 24 uur op is gehandeld, welke fees erop worden gehanteerd en nieuwsberichten over ontwikkelingen rond de exchanges.

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.