Er komen dagelijks nieuwe cryptocurrencies bij. Daarnaast zijn de bestaande cryptocurrencies continue in ontwikkeling. Om up-to-date te blijven heb ik hieronder een aantal links geplaatst die ik zelf handig vind om up-to-date te blijven. Doe er je voordeel mee!


Coinmarketcap is een website waar de marktkapitalisatie van cryptocurrencies wordt bijgehouden. Per crypto vind elke vijf minuten een verversing plaats van de actuele prijs, beschikbare voorraad, handelsvolume over de laatste 24 uur en marktkapitalisatie. Kortom een bron aan informatie die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste investeringen of maken van de juiste beslissingen.

Een aantal onderliggende pagina’s die ik apart wil benoemen omdat ze extra interessant kunnen zijn voor jou als crypto investeerder.


BitcoinTalk is één van de grootste forums ter wereld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de technische details en de ontwikkeling van Bitcoin en Altcoins. Nieuwe Altcoins worden hier ook aan aangekondigd. Verder biedt het forum ook plaats voor mensen die geïnteresseerd zijn in bitcoin mining, in de handel met Bitcoin en Altcoins en alle verwante zaken.

Een aantal subforums die ik apart wil benoemen omdat ze bijzonder interessant kunnen zijn voor jou als crypto investeerder.


Tweakers.net Cryptocurrencies – handel & koers  op Nederlands grootste site voor alles wat met computers te maken heeft is ook een apart gedeelte voor kennis uitwisseling.

Advertenties

Geef een reactie

Related Posts

tips

Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Lees verder...

tips

Wat is een paper wallet?

Met een wallet kun je cryptocurrency ontvangen, opslaan en versturen. De meest veilige vorm van wallets is een zogenaamde cold storage wallet. Dit zijn wallets waarbij geen internet connectie wordt gebruikt en daardoor dus ook Lees verder...

bitcoin

Hoe verdien ik geld met Bitcoins?

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl Het doel van deze partij is om een community te Lees verder...