Wanneer je interesse is gewekt in een altcoin wil je hier misschien in investeren. Nu is het echter zo dat niet alle cryptocurrencies op alle exchanges beschikbaar zijn. Via CoinMarketCap kun je zien via welke exchanges de altcoin waar je in geïnteresseerd bent kunt aanschaffen.


 Stap 1: ga naar de website coinmarketcap.com


Stap 2: Zoek naar de gewenste altcoin.

  • In onderstaand voorbeeld is dat de altcoin WeTrust.


Stap 3: Klik op het tabblad Markets

  • De exchanges waar je de altcoin kunt aanschaffen staan onder Source (1) vermeld.
  • Je kunt op deze pagina ook meteen een link vinden naar de Website en het Bitcointalk Forum Announcement (2).


Stap 4: Klik op een exchange om het adres van de website van de exchange te zien.

  • Wanneer je je op een exchange uit het overzicht hebt geklikt opent een pagina waarin het adres van de website van de exchange wordt getoond.
  • Hier vind je ook een overzicht van alle andere cryptocurrencies die op deze exchange beschikbaar zijn.

Bekijk hier de CoinMarketCap FAQ voor de meest gestelde vragen.

Advertenties

Geef een reactie

Related Posts

tips

Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Lees verder...

tips

Wat is een paper wallet?

Met een wallet kun je cryptocurrency ontvangen, opslaan en versturen. De meest veilige vorm van wallets is een zogenaamde cold storage wallet. Dit zijn wallets waarbij geen internet connectie wordt gebruikt en daardoor dus ook Lees verder...

bitcoin

Hoe verdien ik geld met Bitcoins?

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl Het doel van deze partij is om een community te Lees verder...