Misschien ben je op zoek naar die nieuwe revolutionaire altcoin en wil je investeren voordat de grote massa het opmerkt. Echter loop je dan ook het grote risico dat wanneer de markt de nieuwe altcoin niet aanvaardt de altcoin zijn waarde heel snel verliest en daardoor jouw inleg verdampt als sneeuw voor de zon. Voor degene die geïntesseerd zijn om bovenop de markt te blijven drie locaties waar je kunt kijken.


Een drietal locaties waar je in de gaten kunt houden of er nieuwe altcoins zijn.

  1. Het Announcements (Altcoins) subforum op het BitcoinTalk forum is de plek waar nieuwe altcoins worden aangekondigd. Dit is bijvoorbeeld ook de plek waar Vitalik Buterin de Ethereum aankondiging plaatste. Ethereum is de blockchain van één van de meest populaire altcoins genaamd Ether.
  2. In het subforum Coin Home op het Bitcoin Garden Forum worden ook altcoins aangekondigd. Echter zit er in Coin Home helaas ook veel oplichterij tussen, de zogenaamde scamcoins die worden gecreëerd om snel geld te verdienen en vervolgens op te doeken. Lees hier waar je op moet letten voordat je investeert in een nieuwe altcoin.
  3. Via de Recently Added pagina op Coinmarketcap krijgt een nieuwe altcoin nog meer bekendheid. Om op coinmarketcap zichtbaar te worden dient het team van de nieuwe altcoin daar eerst een verzoek voor in te dienen. Dit gebeurd meestal vrij snel nadat de altcoin is aangekondigd op een van bovenstaande forums. Lees hier wat Coinmarketcap inhoudt en welke pagina’s nog meer interessant zijn om in de gaten te houden.

Advertenties

Geef een reactie

Related Posts

tips

Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Lees verder...

tips

Wat is een paper wallet?

Met een wallet kun je cryptocurrency ontvangen, opslaan en versturen. De meest veilige vorm van wallets is een zogenaamde cold storage wallet. Dit zijn wallets waarbij geen internet connectie wordt gebruikt en daardoor dus ook Lees verder...

bitcoin

Hoe verdien ik geld met Bitcoins?

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl Het doel van deze partij is om een community te Lees verder...