Advertisements

Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl


Het doel van deze partij is om een community te bouwen van startende handelaren waarbij kennis delen voorop staat. Zij leren je alles wat je moet weten over blockchaintechnologie en hoe je Bitcoins en andere “cryptocurrencies” kan kopen, handelen en bewaren.

Op hun website lees ik simpel, stapsgewijs en in jouw tempo alle informatie die je nodig hebt om gelijk te beginnen. Ik denk een mooi initiatief die de gelegenheid biedt om weer kennis en tips op te doen. Zelf heb ik mij dan ook ingeschreven en ben benieuwd naar hun eerste gratis webinar. Ik heb begrepen van één van de organisatoren dat deze zich richt op de echte beginners en ook in gaat op hoe blockchain de wereld gaat veranderen. Ze zitten er aan te denken om het webinar in september te houden.

Advertisements

2 Comments

Hoe verdien ik geld met Bitcoins? - Dutch Crypto Talk · 15 August 2019 at 23:30

[…] Veder lezen bovenstaand bericht is afkomstig van Cryptostart […]

Hoe verdien ik geld met Bitcoins? - Crypto · 1 February 2020 at 14:26

[…] Source link […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.