Een team van enthousiaste mensen gaat hun kennis en ervaring delen met het grote publiek via een gratis webinar. Je kunt je inschrijven via http://www.hebbis.nl


Het doel van deze partij is om een community te bouwen van startende handelaren waarbij kennis delen voorop staat. Zij leren je alles wat je moet weten over blockchaintechnologie en hoe je Bitcoins en andere “cryptocurrencies” kan kopen, handelen en bewaren.

Op hun website lees ik simpel, stapsgewijs en in jouw tempo alle informatie die je nodig hebt om gelijk te beginnen. Ik denk een mooi initiatief die de gelegenheid biedt om weer kennis en tips op te doen. Zelf heb ik mij dan ook ingeschreven en ben benieuwd naar hun eerste gratis webinar. Ik heb begrepen van één van de organisatoren dat deze zich richt op de echte beginners en ook in gaat op hoe blockchain de wereld gaat veranderen. Ze zitten er aan te denken om het webinar in september te houden.

Advertenties

Geef een reactie

Related Posts

tips

Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Lees verder...

tips

Wat is een paper wallet?

Met een wallet kun je cryptocurrency ontvangen, opslaan en versturen. De meest veilige vorm van wallets is een zogenaamde cold storage wallet. Dit zijn wallets waarbij geen internet connectie wordt gebruikt en daardoor dus ook Lees verder...

bitcoin

Hoe werkt de Blockchain?

Blockchain is de technologie die het bestaan van cryptocurrency mogelijk maakt. Deze technologie is oorspronkelijk uitgevonden voor de meest bekende cryptocurrency Bitcoin. In onderstaande infographic een visuele weergave van de werking van de Blockchain technologie Lees verder...