Advertisements

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Daarnaast is het vanuit de security ook niet aanbevolen om een grote hoeveelheid langdurig te  bewaren op een exchange.


Helaas zijn er geen wallets en exchanges die alle verschillende cryptocurrencies ondersteunen. Er komen dagelijks nieuwe cryptocurrencies bij en op een gegeven moment zie je door al die bijbehorende verschillende wallets door de bomen het bos niet meer. Dit draagt ook niet bij aan de adoptie van cryptocurrency door de mainstream. Zie ook Bitcoin Revolution voor meer informatie.

Multi-currency wallet
Om je leven wat makkelijker te maken kun je gebruik maken van een multi-currency wallet. In een multi-currency wallet kun je verschillende cryptocurrencies opslaan.

Een aantal populaire multi-currency wallets:

Klik hier voor het vergelijken van Bitcoin, Ethereum & andere cryptocurrency wallets.

Advertisements
Categories: tipswallets

3 Comments

Eelco Henderichs · 4 January 2018 at 11:43

bedankt voor dit overzicht, opzicht een goed startpunt om wat onderzoek te doen. Ben zelf niet bezig heb inderdaad al 3 verschillende plaatsen mijn currencies (4 stuks). Dat is inderdaad niet zo handig

Silvano Soares · 4 January 2018 at 14:15

Bedankt voor je reactie Eelco. Succes met het vinden naar een voor jou gebruiksvriendelijke maar met name vooral ook veilige methode om je investeringen in te bewaren.

Is er één wallet voor alle verschillende crypto? – Cryptostart - Crypto · 1 February 2020 at 05:26

[…] Source link […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.