Bitcoin Era Ervaringen

Published by CryptoStart on

Naarmate de technologie voortschrijdt nemen de middelen en de toegankelijkheid voor miljoenen mensen toe. Dat is waar het bij Bitcoin allemaal om draait. De blockchain-technologie luidt een nieuw financieel en technologisch tijdperk in. Bitcoin kan worden gebruikt als een investeringsmiddel, als geld en op tal van andere manieren, zoals door er in te handelen. En met als jij erin kunt handelen kan software dat zeker ook.

Vandaag leer je meer over een van de trading robots waarvan gezegd wordt dat het de allerbeste is. Bitcoin Era is een trading bot die een nieuwe stap zet in de Fintech sector. In deze Bitcoin Era review leer je alles wat je moet weten over Bitcoin Era, en of het al dan niet om oplichting gaat.

Bitcoin Era is een geautomatiseerde handelsrobot die in 2019 is opgericht door een groep softwareontwikkelaars uit de Fintech sector, met beloftes om hun gebruikers dagelijks aanzienlijke winsten te laten maken. We hebben deze robot getest en hebben vastgesteld dat hij zeer nauwkeurig en legitiem is en in staat is om in korte tijd aanzienlijke winsten te genereren.

Onze beoordeling: De Bitcoin Era is geen fraude
Bezoek de officiële Bitcoin Era website

Wat is Bitcoin Era?

Bitcoin Era is na Bitcoin het beste wat je kan overkomen. Bitcoin Era is in 2019 opgericht en wil ervoor zorgen dat haar gebruikers dagelijks winst kunnen maken door tegelijkertijd automatische transacties te plaatsen middels een software die werd ontwikkeld door een groep van Fintech-bedrijven. Zowel de gebruikers als de makers van Bitcoin zijn er trots op dat Bitcoin Era in staat is om sneller te handelen dan de meeste algoritmen, en in een fractie van een seconde sneller dan de gemiddelde trading software.

Bitcoin Era Ervaringen

De software is gratis te gebruiken, en de brokers die in het platform zijn opgenomen zijn degenen die zowel gereguleerd en conform zijn, en hebben de financiering van deze trading tool ondersteund. Om het platform te gebruiken met een van de brokers, moet de gebruiker eerst een storting van $250 doen om aan de slag te kunnen.

Bitcoin Era is volledig geautomatiseerde software, wat betekent dat hun gebruikers alleen maar de robot hoeven te configureren met hun beste instellingen en de robot “AAN” te zetten. Als de robot eenmaal is ingeschakeld, hoef je alleen nog maar de transacties te controleren die door de bot worden uitgevoerd. Het is vrij eenvoudig en volgt dezelfde eenvoud in het gebruik van andere tools zoals Bitcoin Revolution.

Is Bitcoin Era oplichting of niet?

Hoewel er niet veel informatie is over deze specifieke robot, wordt er wel beweerd dat Bitcoin Era oplichterij is, maar daar staan weer vele andere websites tegenover die beweren dat Bitcoin Era wel degelijk werkt, en dat de gebruikers ervan echt winst hebben gemaakt.

Als je bekend bent met Bitcoin en andere cryptocurrencies dan weet je hoe extreem volatiel ze kunnen zijn. Bitcoin kan in enkele minuten met 1000 dollar stijgen, en als je een volhardende aanhanger van cryptomunten bent zul je zien dat dit het geval is. Wat er wel eens gebeurt, zeker bij de slechte reviews, is dat gebruikers de robot een hele dag zijn werk te laten doen zonder controle en aan het eind opgezadeld zitten met verliezen. Als je een slimme belegger bent weet je dat je de transacties in de gaten moet hoeden vanwege de volatiliteit. Volatiliteit kan slecht zijn, maar het kan ook zeer lonend zijn. Bitcoin Era handelt een fractie van een seconde sneller wat betekent dat er genoeg tijd is om de trending signalen op te pikken en de trade correct te plaatsen. Vergeet niet dat een hoge volatiliteit hogere risico’s met zich meebrengt, maar ook hogere beloningen.

We hebben besloten om Bitcoin Era zelf te proberen en het resultaat was positief. De voor ons uitgevoerde transacties hadden een verbazingwekkend slagingspercentage van 88% of meer, dus we kunnen vaststellen dat het geen oplichterij is. Het heeft ons zeker verrast en heeft beter gepresteerd dan we hadden verwacht.

Bezoek de officiële Bitcoin Era website

Een dagje meelopen met Bitcoin Era

Laten we eens kijken hoe Bitcoin Era werkt. Op basis van een deal met hun investeerders en brokers die de software ondersteunen, kunnen zij de software gratis aanbieden aan iedereen die wil zien hoe het werkt en ze bieden zelfs een gratis demoaccount aan. Volgens onze eerdere ervaring met andere tools gaan we ervan uit dat dit komt doordat de eigenaren en investeerders van Bitcoin Era hun geld verdienen op basis van de hoeveelheid mensen die de software gebruiken, dus hoe meer mensen zich aanmelden en de vrije software van Bitcoin Era bij de brokers gebruiken, hoe beter het is voor henzelf.

De beste eigenschap van Bitcoin Era is dat het zeer gebruiksvriendelijk is, en het is nog makkelijker om een account aan te maken op dit platform. Neem hieronder een kijkje, waar we het in vier eenvoudige stappen uitleggen:Bitcoin Era hoe het werkt

Een account aanmaken bij Bitcoin Era

Stap 1: Aanmelden

De eerste stap is eenvoudig en simpel. Vul het formulier in op de Bitcoin Era homepage, zodat je een account kunt registreren en de software kunt gebruiken. De gegevens bestaan uit je volledige naam, een wachtwoord dat 1 hoofdletter en 1 nummer (minimaal 6 karakters) moet hebben, en tenslotte je e-mail en uw telefoonnummer. Nadat je je hebt aangemeld, wat vrij gemakkelijk en eenvoudig is, word je verbonden met een broker en kun je naar de volgende stap.

Stap 2: Het Platform leren kennen.

Om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je Bitcoin Era-platform haalt, kun je, zodra je een makelaar toegewezen krijgt, je profiel, je demo account of het live-account bekijken.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de onderdelen op je Bitcoin Era dashboard:

 • Trading accounts: Daar check je de activiteit en het overzicht van je trading accounts. Wij raden je aan om op enig moment maar 1 handelsaccount te hebben.
 • Mijn Profiel: Hier kun je je gegevens instellen, je wachtwoord wijzigen en je KYC-documenten indienen. Gereguleerde brokers moeten weten wie je bent, dus zul je een KYC moeten indienen om je winst op te kunnen nemen. Dit is een standaardprocedure.
 • Geld opnemen: Daar kun je jouw geld storten of opnemen.
 • Platform Downloads: Dit is niet nodig, maar je kunt het platform downloaden dat je gebruikt voor de handel met Bitcoin Era.
 • Servicedesk: Dat is een 24/7 klantenserviceteam om je te helpen met al je vragen.

Stap 3: Live en Demo Trading

Er zijn twee manieren waar je uit kunt kiezen om te traden. Een lijst van live-accounts is de optie om te kiezen wanneer je klaar bent om in de live-modus te gaan en winst te maken, en oefenaccounts zijn de gebruikelijke “demo-accounts”.

De demo accounts zijn optioneel maar wij raden het aan als een van de eerste manieren om de risico’s van verliezen te vermijden. Waar gaat het over? Het is een demomodus, dat is een manier om te experimenteren met het platform en transacties uit te voeren met fictief geld als een experiment met Bitcoin Era en de broker. Het werkt praktisch op dezelfde manier als wat de echte operaties zijn in live-modus. Wij raden je aan om het demo-account op verschillende manieren te testen zodat je het platform leert gebruiken, zodat je, zodra je met alles vertrouwd bent, er helemaal klaar voor bent om live te traden.

Bij Live trading ga jij de robot precies vertellen hoe jij wilt dat hij de dingen voor je doet. Onthoud dit: het grote voordeel van het traden met robots is dat ze al het werk voor jou doen.

In deze stap kun je toegang krijgen tot het controlepaneel waar je in principe alle details kunt instellen over hoe je verwacht dat de robot werkt.

Vervolgens heb je ook toegang tot de geschiedenis van de operaties om zowel succesvolle als mislukte operaties te zien. Je kunt ook “trades openen” om ze in real time te controleren, evenals de mogelijkheid om het live-account om te schakelen naar de demo-account, of vice versa, afhankelijk van wat je op elk gewenst moment wilt doen.

Stap 4: Storten

Zodra je jouw rekening hebt ingesteld en alles klaar staat om te beginnen met traden, is het tijd om echt geld te storten om te beginnen met het gebruik van je live-account en winst te maken met Bitcoin Era. De software is gratis te gebruiken, maar je hebt wel geld nodig om te beginnen met het traden via de brokers. Wij raden je aan om te beginnen met een bescheiden investering van $250,-.

De geaccepteerde betalingsmethoden variëren van broker tot broker, maar de meest geaccepteerde methoden zijn Visa en Master creditcards, Neteller en Skrill.

Bezoek de officiële Bitcoin Era website

Belangrijkste Eigenschappen van Bitcoin Era

We hebben hieronder de beste eigenschappen van Bitcoin Era verzameld, in de hoop dat we je twijfels over dit platform kunnen wegnemen.

Echte winst: Bij het uitproberen van het platform kunnen we wekelijks tussen de $1250 – $2500 USD harken. Dit komt omdat we onze Bitcoin Era robot niet meer dan 30 minuten per dag hebben laten draaien, vanwege de volatiele tijden die Bitcoin te wachten stonden. De winst is reëel en 82% is een realistisch succespercentage.

Verschillende soorten cryptovaluta: Hoewel Bitcoin de cryptovaluta is met de beste resultaten kun je kiezen uit verschillende andere, zoals Ripple, Litecoin, Ethereum en de meest voorkomende altcoins. Je kunt ook handelen in BTCUSD en BTCEUR als handelsparen met Bitcoin Era.

Opnames en stortingen gebeuren redelijk snel: het opnemen van je geld met Bitcoin Era duurt meestal tussen de 24-36 uur. Het is zeer snel en probleemloos.

Veilig en gebruiksvriendelijk verificatiesysteem: het verificatiesysteem is gebaseerd op de persoonlijke gebruikersgegevens (naam, creditcard, enz.) in plaats van ingewikkelde documenten. Je moet je ID indienen voor het opnemen van je winst, omdat Bitcoin Era in overeenstemming is met de Anti-Witwas Wetgeving.

Efficiënte en veilige brokers: Bitcoin Era voert direct en automatisch transacties uit via online brokers, die niet alleen zeer effectief zijn en een directe invloed hebben op het succes van hun activiteiten, maar ook zeer veilig en fraudevrij zijn.

Uitbetalingen: Bitcoin Era heeft een “tot 36u opname” beleid. Wanneer je vraagt om je geld op te nemen is het meestal binnen 36 uur beschikbaar op de rekening van je keuze.Bitcoin Era Voordelen

Laten we Bitcoin Era vergelijken met de rest van de Trading robots:

Bitcoin Tijdperk

 • Soepele en gebruiksvriendelijke interface, waardoor je direct aan de slag kunt.
 • Het heeft een succespercentage van 82% of meer, waardoor het een van de beste trading robots van 2019 is.
 • Het minimale bedrag om te beginnen met handelen is $250.
 • Registreren is heel eenvoudig en simpel. Het duurt een paar minuten om je aan te melden.

Andere robots

 • Gebruikers worden meestal gedwongen om vanaf het begin te investeren, zonder eerst het platform te te kunnen proberen.
 • De meeste zijn oplichting of voeren van niet-succesvolle transacties uit.
 • Veel robots eisen dat je een groter bedrag investeert, met de belofte van hogere beloningen.
 • Bij andere robots moet je veel formulieren invullen en hun platform is onhandig of niet-gebruiksvriendelijk.

Bezoek de officiële Bitcoin Era website

Voordelen van Bitcoin Era

Voor alle soorten gebruikers: Het is een zeer complexe software, met een algoritme dat zeer interessante eigenschappen heeft voor de echte crypto-experts maar aan de andere kant heeft het ook een zeer eenvoudige interface die de meest beginners in staat stelt om zeer gemakkelijk meer te leren over Bitcoin trading. Daarnaast is het registreren en configureren van je account een proces dat minder dan een half uur in beslag neemt, en daarna zal de robot alles van je overnemen.

Zeer hoog succespercentage: met een 88% kans op het uitvoeren van succesvolle transacties biedt deze robot je de mogelijkheid om meerdere operaties tegelijk uit te voeren. Met de minimale storting van 250 dollar kun je tot 10 verschillende transacties uitvoeren, met de kans op succes in minstens 8 van deze transacties.

Toegewijde klantenservice: deze service is heel bijzonder omdat het niet alleen alle hulp biedt die je nodig hebt, maar er is ook een live chat-optie en je kunt op elk moment van de dag je vragen daar kwijt.

Extra informatie voor de gebruiker: Naast de optie van de demo-account om vertrouwd te raken met het platform, biedt het ook tutorials om gebruikers op te leiden en hen te helpen om meer te leren over de cryptowereld.

Kun je echt grote winsten pakken met Bitcoin Era?

Ja, het hangt allemaal af van een aantal factoren zoals marktanalyse, geluk en geduld. Er zijn weinig manieren om je te helpen de risico’s van mogelijk verlies te verminderen.

Hier is wat advies om het risico van verlies te verminderen:

Gebruik het Demo-account: Oefen voordat je naar de live-modus overschakelt eerst met het demo-account, om te voorkomen dat er fouten worden gemaakt bij het gebruik van echt geld in de live-modus. Profiteer ook van de mogelijkheid om vertrouwd te raken met Bitcoin Era voordat je het probeert.

Profiteer van de informatie: Naast de demo zijn er ook tutorials en een toegewijd customer service team dat je kan helpen meer kennis op te doen om je kansen op succes binnen dit platform te vergroten.

Begin met een kleine investering: Als je voor het eerst investeert, moet je niet meer dan 250 dollar storten totdat je het gevoel hebt dat je de robot genoeg vertrouwt. Vergeet niet dat ondanks dat 82% succespercentage, cryptocurrencies heel volatiel zijn en er zijn mensen die er miljoenen mee verdiend hebben maar anderen hebben er miljoenen mee verloren.

Bitcoin Era review: Het Bitcoin Era Eindoordeel

Is het de moeite waard om te investeren in Bitcoin Era? Op basis van onze ervaring kunnen we zeggen dat dit het geval is. Bitcoin Era is een betrouwbare software die legitiem is en goede kansen op succes biedt.

Als je de adviezen in dit artikel opvolgt en zowel bekend bent met het platform als met het verminderen van risico’s, verhoog je jouw kansen om meer en meer geld te verdienen met deze Bitcoin trading robot. Vergeet niet om altijd te investeren wat je kunt missen en dat met hoge risico’s ook hoge winsten gepaard kunnen gaan.

FAQ

Kan ik Bitcoin opnemen op mijn Bitcoin Era account

Nee, dat kan niet. Je zult de Bitcoin niet kopen, maar het zal worden gebruikt om te handelen als een CFD, als vertegenwoordiging van de Bitcoin die beschikbaar is in de markt door de broker van jouw keuze.

Moet ik een van deze brokers selecteren die in Bitcoin Era zijn opgenomen?

Bitcoin Era werkt alleen met de beschikbare brokers op het  het platform, omdat zij zowel de zakenpartners als investeerders zijn. De tool is verbonden via API met de broker in kwestie, en het wordt gebruikt op het platform dat de makelaar beschikbaar heeft gesteld voor de software.

Moet ik investeren in Bitcoin?

Bitcoin is een zeer volatiel activum. Het heeft veel mensen in een mum van tijd miljonair gemaakt. Als je op zoek bent naar een investering met een hoog rendement, dan moet je zeker investeren in Bitcoin.

Bezoek de officiële Bitcoin Era website

Categories: Crypto Bots

error: Alert: Content is protected !!