Hoe blijf ik up-to-date?

Published by CryptoStart on

Er komen dagelijks nieuwe cryptocurrencies bij. Daarnaast zijn de bestaande cryptocurrencies continue in ontwikkeling. Om up-to-date te blijven heb ik hieronder een aantal links geplaatst die ik zelf handig vind om up-to-date te blijven. Doe er je voordeel mee!


Coinmarketcap is een website waar de marktkapitalisatie van cryptocurrencies wordt bijgehouden. Per crypto vind elke vijf minuten een verversing plaats van de actuele prijs, beschikbare voorraad, handelsvolume over de laatste 24 uur en marktkapitalisatie. Kortom een bron aan informatie die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste investeringen of maken van de juiste beslissingen.

Een aantal onderliggende pagina’s die ik apart wil benoemen omdat ze extra interessant kunnen zijn voor jou als crypto investeerder.


BitcoinTalk is één van de grootste forums ter wereld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de technische details en de ontwikkeling van Bitcoin en Altcoins. Nieuwe Altcoins worden hier ook aan aangekondigd. Verder biedt het forum ook plaats voor mensen die geïnteresseerd zijn in bitcoin mining, in de handel met Bitcoin en Altcoins en alle verwante zaken.

Een aantal subforums die ik apart wil benoemen omdat ze bijzonder interessant kunnen zijn voor jou als crypto investeerder.


Tweakers.net Cryptocurrencies – handel & koers  op Nederlands grootste site voor alles wat met computers te maken heeft is ook een apart gedeelte voor kennis uitwisseling.

Categories: tips