Waar worden nieuwe altcoins aangekondigd?

Published by CryptoStart on

Misschien ben je op zoek naar die nieuwe revolutionaire altcoin en wil je investeren voordat de grote massa het opmerkt. Echter loop je dan ook het grote risico dat wanneer de markt de nieuwe altcoin niet aanvaardt de altcoin zijn waarde heel snel verliest en daardoor jouw inleg verdampt als sneeuw voor de zon. Voor degene die geïntesseerd zijn om bovenop de markt te blijven drie locaties waar je kunt kijken.


Een drietal locaties waar je in de gaten kunt houden of er nieuwe altcoins zijn.

  1. Het Announcements (Altcoins) subforum op het BitcoinTalk forum is de plek waar nieuwe altcoins worden aangekondigd. Dit is bijvoorbeeld ook de plek waar Vitalik Buterin de Ethereum aankondiging plaatste. Ethereum is de blockchain van één van de meest populaire altcoins genaamd Ether.
  2. In het subforum Coin Home op het Bitcoin Garden Forum worden ook altcoins aangekondigd. Echter zit er in Coin Home helaas ook veel oplichterij tussen, de zogenaamde scamcoins die worden gecreëerd om snel geld te verdienen en vervolgens op te doeken. Lees hier waar je op moet letten voordat je investeert in een nieuwe altcoin.
  3. Via de Recently Added pagina op Coinmarketcap krijgt een nieuwe altcoin nog meer bekendheid. Om op coinmarketcap zichtbaar te worden dient het team van de nieuwe altcoin daar eerst een verzoek voor in te dienen. Dit gebeurd meestal vrij snel nadat de altcoin is aangekondigd op een van bovenstaande forums. Lees hier wat Coinmarketcap inhoudt en welke pagina’s nog meer interessant zijn om in de gaten te houden.